Stimate Client,

Acest formular cuprinde o informare cu privire la datele colectate de la dumneavoastră. În colectarea acestor date, conform legii, trebuie să vă furnizam informații despre noi, motivele pentru care colectăm datele și cum le vom utiliza, precum și despre drepturile pe care le aveți cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal.

Prin acest formular vă solicităm să vă exprimați consimțâmantul pentru a putea utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal, în scopurile specificate aici. Vă rugăm să completați acest formular doar dacă sunteți de acord să ne acordați acest consimțământ în vederea scopurilor specificate aici.

Cine suntem?

Denumirea societații care vă solicită consimțâmantul pentru utilizarea datelor dumneavoastră, în scopurile specificate în acest formular, este:

S.C. TOP TECH  S.R.L.

B-dul 22 Decembrie Nr.228

Deva, Judetul Hunedoara

Dorim să utilizăm următoarele date cu caracter personal:

  • Nume
  • Număr de telefon
  • Adresa de e-mailÎn ce scopuri dorim să utilizăm datele dumneavoastră?

Datele dumneavoastră vor fi folosite exclusiv în scopul efectuării inregistrarii la evenimentul “ Transilvania IT Forum” , participarea la tombola evenimentului si pentru trimiterea materialelor informative legate de eveniment.

Ce vom face cu datele dumneavoastră?

Datele dumneavoastră vor fi transmise către S.C. TOP TECH  S.R.L.

Datele dumneavoastră ar mai putea fi transmise organelor de poliție, parchet, instanțe judecătorești sau altor instituții care exercită autoritatea de stat, în măsura în care au atribuții legale în sensul primirii unor astfel de date și în strictă concordanță cu prevederile legale aplicabile.

Datele dumneavoastră nu vor face obiectul unui proces decizional individual automatizat care să producă efecte juridice asupra dumneavoastră.

Retragerea consimțământului

Vă puteți retrage consimțământul oricând, adresându-vă în scris către noi, la adresa sibiu@toptech.ro.

Durata de păstrare a datelor dumneavoastră

Vom pastra datele dumneavoastră timp de 2 ani  de la data furnizării lor către noi.

Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul legal de acces la datele pe care ni le furnizați, precum și dreptul de a ne solicita rectificarea acestora sau restricționarea prelucrării. De asemenea, aveți dreptul legal de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră, precum și dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri.  Aveți dreptul legal la portabilitatea datelor și dreptul legal de a ne solicita ștergerea acestora.

Dreptul de a vă plânge

Dacă aveți vreo nemulțumire cu privire la utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră, pe care noi nu am putut-o soluționa, vă puteți adresa Autorității Naționale pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, conform instrucțiunilor aflate pe website-ul acestei instituții www.dataprotection.ro, sau direct la adresa acesteia:

Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30
Sector 1, cod poștal 010336
București, România

Am citit și am înțeles informațiile furnizate în acest formular și sunt de acord cu prelucrarea datelor mele așa cum se specifică în acesta.

Dacă sunteți de acord cu furnizarea informațiilor solicitate și prelucrarea acestora conform celor specificate în acest formular, vă rugăm să completați rubricile din formularul de inscriere.

 

Despre noi

TOP TECH este o companie privata cu capital integral romanesc, fondata in 1992

Astazi, numele TopTech este asociat cu tehnologie avansata, calitate sigura si parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori

TopTech distribuie o gama larga de produse IT si integreaza solutii IT In toate segmentele: Large Accounts, Medium Business si Small Business.

Testimoniale

"Felicitari pentru tematica si modul in care ati organizat acest eveniment! Felicitari echipei TOP TECH!"

Matei Capruta

Geiger Transilvania

Date contact

Prezentare TOP TECH