“Transilvania IT Forum” by TopTech

Incepand cu anul 2014, TopTech a reunit in cadrul conceptului “Transilvania IT Forum ” o serie de evenimente care se adreseaza profesionistilor din domeniul IT si managerilor de companii din sistemul privat si cel de stat, evenimente dintre care amintim editiile Educational IT Forum 2014, Administration IT Forum 2015 precum si editiile anuale Transilvania IT Forum.

“Transilvania IT Forum” isi propune sa aduca in atentia mediului de afaceri din Transilvania oportunitati de a dezvolta si moderniza procesele din organizatii care au la baza tehnologii din domeniul IT.

Astazi, numele TopTech este asociat cu tehnologie avansata, calitate sigura si parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori: Toshiba, Hewlett-Packard, Xerox, Microsoft, Kaspersky Lab, Acer, Cisco, Fujitsu, Dell, Lenovo, IBM, Canon, Kyocera, Kip, Intel,D-Link, Asus, APC, Lexmark, Brother, Oracle, Adobe, Smart Technologies, Zebra, Datalogic , VMware ,etc.

TopTech este o companie privata , infiintata in anul 1992 cu capital integral romanesc si este recunoscuta in zona centrala si de vest a tarii ca integrator de solutii IT in toate segmentele: Large Accounts, Medium Business si Small Business .

TopTech investeste constant in resursa umana si in prezent compania are peste 90 de specialisti pregatiti sa raspunda oricarei provocari din domeniul IT&C, capabili sa asigure suport si asistenta tehnica specializata. TopTech este prezenta cu sedii si specialisti in Deva, Sibiu, Timisoara, Cluj Napoca, Alba Iulia si Medias.

Ne bucuram de aprecierea partenerilor de business si suntem onorati sa fim pozitionati pe locul 1 in Romania la categoria “Firme specializate in domeniul repararii calculatoarelor si echipamentelor periferice “. Suntem responsabili fata de comunitatile si autoritatile locale si am devenit cel mai mare contribuabil din judetul Hunedoara dintre firmele specializate din domeniul IT&C.

 
www.toptech.ro
 

Despre noi

TOP TECH este o companie privata cu capital integral romanesc, fondata in 1992

Astazi, numele TopTech este asociat cu tehnologie avansata, calitate sigura si parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori

TopTech distribuie o gama larga de produse IT si integreaza solutii IT In toate segmentele: Large Accounts, Medium Business si Small Business.

Testimoniale

"Felicitari pentru tematica si modul in care ati organizat acest eveniment! Felicitari echipei TOP TECH!"

Matei Capruta

Geiger Transilvania

Date contact

Prezentare TOP TECH